Haar in 2 kleuren verven
Ombre haar verven zelf doen

Ombre haar kleuring is een haarkleur die aan de onderkant langzaam steeds lichter wordt. De langzame overgang in kleur is een kunst om goed te bereiken maar …

Het grote haarverf topic. – Girlscene Forum
aahh morgen eindelijk mn haar deze kleur verven heel erg benieuwd hoe het uitpakt! Ik laat het wel bij de kapper doen haha

Hoe kan je ombre haar verven? – Shopbuddie weblogShopbuddie weblog

Voordat je begint aan het verven van je haar kijk eerst even naar deze foto’s. Ze dienen als inspiratie voor jou. Welke kleur wil je in je haar? Hoeveel?

Zelf je haar ombre verven! DIY – goedkoop makkelijk!

Er zijn verschillende soorten ombre. Je hebt ombre met een kort verloopje en ombre met een lang verloopje. Of overgang hoe jij het wilt noemen.

Is het mogelijk zwartbruin haar zelf in een helder kleur te verven …

Is het mogelijk zwartbruin haar zelf in een helder kleur te verven? 2 jaar geleden

Loading...

Welke haartrends zijn hot? – Fashionista

Maar dan met zwart/blond al hoewel ik de kleur op de foto erg mooi vind. Dus als ik voor dit kies zijn er 2 opties qua kleur.

Love Beauty – Haar verven: Welke haarkleur past bij mij? – Girlscene

Wil jij je haar gaan verven maar je weet niet of de kleur die je wilt wel goed bij je past? Hier kan je kijken welke kleur er bij je past!

Het verven van je haar is leuk. Hoe cool is het dat je van blond naar zwart en weer terug naar rood kan. Zonder haarverf zou je je hele leven dezelfde kleur …

Celebs met twee kleuren haar – Girlscene

Rihanna is altijd in voor iets nieuws de ene keer scheert ze haar hoofd voor de helft kaal en nu gaat ze voor de tweekleurige coupe.

Hoe kan je ombre haar verven? – Shopbuddie weblogShopbuddie weblog

Ga je voor een dip dye ombre kleur? Of kies je een natuurlijke kleur?

aparte haarkleuren – Girlscene Forum

Nu ga ik het ook in de zomer niet verven omdat de zon/zee etc. En na da vakantie ga ik de onderste laag van mijn haren verven (nog niet uit welke kleuren).

Haar kleuren anno 2015 – WieWatHaar WieWatHaar
De Dip-dye techniek kan natuurlijk niet meer (alsof je je haar in de blonde verf hebt gedoopt). De natuurlijke variant(ombre) is veel beter.

Oops! Nieuwe haarkleur

Ik wilde het zoiets links op de foto maar dan met de kleur van rechts maar dan iets feller maar wel warm misschien een beetje zo`n felle dieprode gloed …

Review – Directions haarverf | Flamingo Pink Violet

Directions haarverf haar verf flamingo pink violet (15)

Celebs met twee kleuren haar – Girlscene

Hier heeft ze haar haren blond geverfd met daaronder de contrasterende donkerbruine kleur. Dit geeft haar een beetje de funky look!

Zijn hier kappers of mensen die verstand hebben van haar/verven …

Loading...

Is het te doen om van (geverfd) midden-donkerbruin naar deze kleur te gaan zonder het te ontkleuren en door het zelf te verven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *