Haar verven twee kleuren
Ombre haar verven zelf doen

Ombre haar kleuring is een haarkleur die aan de onderkant langzaam steeds lichter wordt. De langzame overgang in kleur is een kunst om goed te bereiken maar …

Oops! Nieuwe haarkleur
Ik wilde het zoiets links op de foto maar dan met de kleur van rechts maar dan iets feller maar wel warm misschien een beetje zo`n felle dieprode gloed …

Hoe kan je ombre haar verven? – Shopbuddie weblogShopbuddie weblog

Voordat je begint aan het verven van je haar kijk eerst even naar deze foto’s. Ze dienen als inspiratie voor jou. Welke kleur wil je in je haar? Hoeveel?

Tips! Blonde lokken met freestyle highlights

DIY ombre hair kit

Celebs met twee kleuren haar – Girlscene

Rihanna is altijd in voor iets nieuws de ene keer scheert ze haar hoofd voor de helft kaal en nu gaat ze voor de tweekleurige coupe.

Loading...

Zelf je haar ombre verven! DIY – goedkoop makkelijk!

Er zijn verschillende soorten ombre. Je hebt ombre met een kort verloopje en ombre met een lang verloopje. Of overgang hoe jij het wilt noemen.

Celebs met twee kleuren haar – Girlscene

Hier heeft ze haar haren blond geverfd met daaronder de contrasterende donkerbruine kleur. Dit geeft haar een beetje de funky look!

Lang haar met twee kleuren

Haar:J.7 artistic team. Make-up: J.7 artistic team. Styling: Nicole Czapalla Fotografie: Vlado Golub Zie ook: Lange kapsels middot; Lang haar met contrasten

Vijf professionele tips over haarkleuren (2)

Ombre

Love Beauty – Haar verven: Welke haarkleur past bij mij? – Girlscene

Wil jij je haar gaan verven maar je weet niet of de kleur die je wilt wel goed bij je past? Hier kan je kijken welke kleur er bij je past!

6 dingen die meiden met geverfd haar herkennen | JUSTPROUD

Het verven van je haar is leuk. Hoe cool is het dat je van blond naar zwart en weer terug naar rood kan. Zonder haarverf zou je je hele leven dezelfde kleur …

Hoe kan je ombre haar verven? – Shopbuddie weblogShopbuddie weblog

Ga je voor een dip dye ombre kleur? Of kies je een natuurlijke kleur?

Zijn hier kappers of mensen die verstand hebben van haar/verven …

Is het te doen om van (geverfd) midden-donkerbruin naar deze kleur te gaan zonder het te ontkleuren en door het zelf te verven?

veracamilla.nl | Naar de kapper geweest! Pink purple rain

Bovendien zit er ook felroze roze doorheen + lichtere kleuren roze van de vorige keer verven.

WieWatHaar Author at WieWatHaar – Pagina 180 van 212 WieWatHaar

Een compleet nieuwe look met kleur zonder het haar te beschadigen? Hair+ van Balmain Hair is het antwoord! Deze filosofie richt zich op de zes meest …

Loading...

Haar kleuren anno 2015 – WieWatHaar WieWatHaar

De Dip-dye techniek kan natuurlijk niet meer (alsof je je haar in de blonde verf hebt gedoopt). De natuurlijke variant(ombre) is veel beter.

Dat gevoel als je net van de kapper komt | We love this

Vooral omdat Daniƫlle je heerlijke hoofdmassages geeft. Echt iedereen zou haar/zijn haar moeten knippen en verven bij haar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *